LET OP: Tot September 2021 nemen wij geen nieuwe leerlingen voor trauma- en rijangst rijlessen meer aan. Het is op dit moment te druk om een goed leertraject aan te kunnen gaan.

Over Nijman Rijopleidingen: Trauma- en Rijangst

Nijman Rijopleidingen is een kleinschalige rijschool uit Hem. Wij geven rijles in de regio West-Friesland, en zijn gespecialiseerd in trauma- en rijangstbegeleiding. Wij houden ons dus, buiten de “reguliere” lessers, bezig met het begeleiden van mensen die een ingrijpende gebeurtenis hebben meegemaakt waaronder dus verkeers- en bedrijfsongevallen.

De trauma- en rijangstkandidaten van Nijman Rijopleidingen zijn meestal beperkt in hun mobiliteit. Dit komt door bijvoorbeeld een ongeval of andere traumatische gebeurtenis.

Wij begeleiden onze kandidaten voor het behalen van de gewilde competenties, zowel in privé-situaties als in werk en het verkeer. Onze diensten zijn op afroep en in overleg beschikbaar binnen Noord Holland, Friesland en Flevoland.

Nijman Rijopleidingen staat onder leiding van Patricia Nijman. Naast haar functie als rijschoolhouder, is zij ook coach en jurylid bij het programma ‘De Slechtste Chauffeur van Nederland’ geweest.

Na zelf een traumatische ervaring te hebben meegemaakt, heeft zij zich gespecialiseerd in trauma- en rijangstbegeleiding. U zou dus kunnen stellen dat zij een ervaringsdeskundige is.

Doel

Nijman Rijopleidingen levert een actieve bijdrage aan het herstel van kandidaten na een ingrijpende gebeurtenis. Het doel is dat de kandidaat zich weer veilig in het verkeer voelt.

Wij werken nauw samen met Letselservice en Alkmaars Nekcentrum.

Kosten

Onze begeleiding is altijd maatwerk en de intakegesprekken en begeleiding vinden veelal plaats op het woonadres van de kandidaat.

Wij maken altijd eerst een offerte van de te verwachten kosten en sturen daarbij een opdrachtbevestiging. Zodra wij de bevestiging retour hebben ontvangen, zullen wij de gewenste dienstverlening altijd op een zo kort mogelijke termijn op te starten.

Wilt u meer informatie over onze werkwijze, neem dan gerust contact met ons op.