Rijbewijsapp

Uitleg over de rijbewijsapp

Rijbewijsapp is de naam van de app die jij als leerling kunt installeren om te zien wanneer en van wie je rijles hebt. Het staat gekoppeld aan het planning systeem van de rijschool, dit is handig om bijvoorbeeld te kunnen zien wanneer je rijles hebt, van wie je rijles hebt en waar je opgehaald wordt

Om de app te kunnen gebruiken zijn er een aantal dingen nodig. Allereerst moet je de app installeren op je mobiele apparaat (bijvoorbeeld je telefoon). Hiervoor kun je de links hieronder gebruiken:

Na het installeren zoek je in je mailbox de email "Inloggegevens Rijbewijsapp". Zorg ervoor dat de mailbox waarin je kijkt het mailadres is die je bij de inschrijving bij de rijschool hebt aangegeven. Heb je de mail niet? Vraag dan aan je instructeur of zij je de mail kunnen sturen.
Zodra je de mail hebt, moet je je wachtwoord resetten met de link die in de mail staat. Zodra je dat gedaan hebt, ben je klaar om de Mijn Rijbewijsapp app te openen.
Als alles goed gaat, krijg je drie velden die je moet invullen.

De rijschoolcode is: "nijman".
Bij het veld "e-mailadres" vul je je mailadres in, deze moet hetzelfde zijn als het mailadres waar de inloggegevens naartoe gemaild zijn.
Bij het veld "wachtwoord" vul je het wachtwoord wat je gereset hebt in. Dit is dus je eigen wachtwoord!

Het ziet er dan dus ongeveer zo uit:

Hierna druk je op "inloggen". Zodra je dat gedaan hebt, krijg je een scherm waarop je ingeplande lesuren te zien zijn. Verder kun je ook zien wanneer je rijlessen gehad hebt.
Als je vragen hebt, of je komt er niet uit, stel dan een vraag aan je instructeur of in de Nijman Kletspraat appgroep! Wij helpen je graag.